TAVASZI MEGÚJULÁS?

Hívhatjuk így is, bár nem pont erre gondoltunk pár hete, amikor még a szürke,hideg napokat éltük. Most ragyog az ég, illatos szellők járnak,azonban olyan fordulatot vett a világ, hogy mindezeket alig vesszük észre. Felértékelődtek azok a hétköznapi dolgok,melyeket ezelőtt említésre se méltattunk.
Igen!
Szeretnék visszatérni a “rendes”napi rutinomhoz. A hétköznapokhoz. A munkámhoz. Kezdem ezt azzal, hogy felidézem,elmondom, mit, miért teszek veletek, rajtatok, amikor újra találkozunk.
A szép bőr időt, törődést,türelmet igényel. Nincs egyszeri, azonnali, és hosszútávra ható megoldás.
Amennyiben szeretnétek tudni,mikor , mi, miért történik, akkor csatlakozzatok egy utazáshoz,a gyönyörű bőr felé.
(Most nem vesztegetném az időt olyan teljesen nyilván való dolgokra, mint a letisztítás….Bocs. Akinek erre is fel kell hívni a figyelmét, annak találok majd másik fórumot:a –1. állomásra..)

1. Állomás.

Az elhalt hámsejtek eltávolítása.
Ez azért nagyon fontos, mert ha a leválás (hámlás-kopás) folyamata nem optimális, -és sajnos ez a gyakoribb eset-, akkor a bőrkép fakó, fáradt, foltos, durva lesz.Ennek az elhasználódott rétegnek az eltávolításához, tudományosan összeállított peptidek kombinációját alkalmazom. Ez technika hatékony, és biztonságos.Segít felébreszteni, és megújítani az igénybevett, rugalmasságát vesztett bőrt. Ez az új generációs peeling rendszer egyidejűleg tisztítja a felszínt,és normalizálja pH-t,intenzíven hidratál. Fokozza a bőr immun  kapacitását,erőteljesen hat az öregedés látható tünetei ellen.
….hogy a legszebb arcodat mutathasd.
Folytatás következik…
2021-10-14T10:50:14+00:00